Diana Salajan

Diana is afgelopen mei ons team komen versterken. Wie is Diana: zij is een vrolijke, enthousiaste en leergierige vrouw met oprechte aandacht voor de mens. Geboren in Roemenië en op 16-jarige leeftijd naar Nederland gekomen. Haar studie fysiotherapie heeft ze in januari 2021 afgerond aan de Hogeschool Utrecht.

Diana is een actieve dame! Tijdens haar studie heeft zij de minor psychosomatiek gedaan in Leiden, omdat zij zich graag wilde verdiepen in de mens in z’n geheel. Tevens was zij gedurende haar studie op de Hogeschool Utrecht voorzitter van de opleidingscommissie die als doel had het onderwijs op Europees niveau te verbeteren. Haar hele studietijd was zij werkzaam in het LUMC als ECG-laborante.

Zoals bijna alle nieuwe teamleden heeft Diana bij ons stage gelopen van februari tot augustus 2020, dus ook in het begin van de Covid-19 periode. Direct na haar afstuderen is zij als klinisch fysiotherapeut aan de slag gegaan op verschillende afdelingen in het Alrijne Ziekenhuis in Leiderdorp. In die periode heeft zij veel ervaring opgedaan met o.a. longpatiënten. 

Zij heeft zich nu gespecialiseerd in het behandelen van COPD, astma, covid-revalidatie en stress- en spanningsklachten. Daarnaast onderzoekt zij de problemen bij ademhaling en de behandeling hiervan.

In haar vrije tijd is Diana ook actief. Ze is gek op Downhill mountainbiken, snowboarden en ze houdt van de bergen.

Ze voelt zich thuis in ons team en houdt van de combinatie van professionaliteit, gezelligheid en humor. Zij is een betrokken therapeut die persoonlijke zorg levert in samenspraak met de patiënt.

BIG-registratie: 99928977304

  Maak hier een afspraak voor uw abonnement training: Kijk hier voor meer informatie.