Sabrina Carriere

Mijn naam is Sabrina Carriere en ik ben bij Corpus Activum werkzaam als algemeen fysiotherapeut. In 2009 heb ik mijn studie fysiotherapie afgerond aan de Hogeschool van Amsterdam en ben sinds die tijd (deels) werkzaam bij Corpus Activum.

Ik heb mij, in de jaren na mijn afstuderen, breder georiënteerd op het gebied van psychogeriatrie, paratonie en anderen motorische stoornissen bij dementie, reumatische aandoeningen, diabetes mellitus en sensorische informatie verwerking.   

Wekelijks ben ik op de donderdagavond bij Corpus Activum te vinden, dat is een topavond! Op deze avond zie ik veel bekende, trouwe patiënten/cliënten en regelmatig een nieuw gezicht. Voor mij is het belangrijk om een luisterend oor te bieden en de tijd te nemen om goed uit te zoeken wat iemand nodig heeft.

Ik heb mij bij Corpus Activum gespecialiseerd in: oefengroepen op alle niveaus, sport- en doel specifieke trainingen. Mensen helpen met hun persoonlijke doelstellingen, ze motiveren om ook zelf aan de slag te gaan en ze bewust te laten worden van hun eigen kracht en die te activeren, vind ik heel leuk om te doen.  

Corpus Activum onderscheidt zich van anderen praktijken door de brede kennis, professionalisme,  bekwaamheid, bevoegdheid en dit alles met een lach en een grapje.  

  Maak hier een afspraak voor uw abonnement training: Kijk hier voor meer informatie.