Onze missie

Corpus Activum betekent 'het actieve lichaam'. Wij zijn ervan overtuigd dat lichamelijke activiteit ('bewegen') het belangrijkste onderdeel is in het herstelproces.

Onze behandelingen en revalidatie zullen dus vrijwel altijd voor een deel bestaan uit 'bewegen'; middels oefeningen in onze praktijk en/of thuis. Wij brengen u weer in beweging!

Onze visie

Voorkomen is natuurlijk altijd beter...

Dus naast de behandeling en revalidatie besteden we aandacht aan het voorkomen hiervan. Dit door middel van beweeg- en leefstijladviezen, gerichte preventieve training bij sporters, maar ook door middel van het beoordelen van werkhouding of werkplek. 

Onze partners

Wij werken op onze locatie samen met diverse partners. Om het maximale uit uw behandeling, revalidatie of sport te halen, werken wij op onze locatie samen met Sportmassage Topaas en diëtisten van Dieetistopsport.

Ook werken onze fysio- en manueel therapeuten samen met o.a. psychologen en diëtisten. 

Verwijzers

Wij hebben de afgelopen jaren een goede samenwerking opgebouwd met diverse verwijzers en zorgprofessionals. Zo werken wij samen met de orthopeden van het Langeland Ziekenhuis/Reinier Haga Orthopedisch Centrum, Bergman Clinics en Annatommie.

Ook werken wij samen met de longartsen, sportartsen en revalidatieartsen in de regio. Uiteraard werken wij samen met de huisartsen van Zoetermeer en nemen deel aan het wijksamenwerkingsverband. Daarnaast zijn wij partner in het Sportmedisch Netwerk Zoetermeer.