Missie

Over ons

Wij zijn een enthousiast, ervaren en bevlogen team van fysiotherapeuten, waarvan een groot deel al meer dan 10 jaar met elkaar samenwerkt. Naast de kwaliteit van onze behandelingen en revalidatie, hechten wij veel waarde aan een prettige en ongedwongen sfeer in de praktijk. 

Onze missie

Corpus Activum betekent 'het actieve lichaam'. Wij zijn ervan overtuigd dat lichamelijke activiteit ('bewegen') het belangrijkste onderdeel is in het herstelproces. Onze behandelingen en revalidatie zal dus vrijwel altijd voor een deel bestaan uit 'bewegen'; middels oefeningen op onze praktijk en/of thuis. Wij brengen u weer in beweging!

Onze visie

Voorkomen is natuurlijk altijd beter... Dus naast de behandeling en revalidatie besteden we aandacht aan het voorkomen hiervan. Dit door middel van beweeg- en leefstijladviezen, gerichte preventieve training bij sporters, maar ook door middel van het beoordelen van werkhouding of werkplek. 

Onze partners

Wij werken op onze locatie samen met diverse partners. Om het maximale uit uw behandeling, revalidatie of sport te halen, werken wij op onze locatie samen met Sportmassage Topaas en diëtisten van Dieetistenopsport. Ook werken onze fysio- en manueel therapeuten samen met o.a. psychologen en diëtisten. 

Verwijzers

Wij hebben de afgelopen jaren een goede samenwerking opgebouwd met diverse verwijzers en zorgprofessionals. Zo werken wij samen met de ortopeden van het Langeland Ziekenhuis, Orthopedium HAGA Ziekenhuis, Reinier de Graaf Groep, MCH-Bronovo Focuskliniek en Annatommie. Ook werken wij samen met de longartsen van het Langeland Ziekenhuis en werken samen bij de opzet van 'Longpunt Zoetermeer' en andere samenwerkingsverbanden. Daarnaast zijn wij partner in het Sportmedisch Netwerk Zoetermeer en Haags Goud.

  Sinds 1 mei zijn wij op een veilige en verantwoorde manier weer open. Kijk hier voor meer informatie.