Benji Vollering

Mijn naam is Benji Vollering. Ik ben 4 jaar geleden begonnen bij Corpus Activum met mijn afstudeerstage en ben sinds 2017 afgestudeerd fysiotherapeut. Mijn stage beviel zo goed dat ik ben blijven werken bij Corpus Activum als fysiotherapeut.

Ik houd mij met name bezig met sportrevalidatie. Dit is op alle niveaus, van iemand die graag weer stukjes wil leren hardlopen tot mensen die weer op hoog niveau willen sporten.

Ik krijg er veel energie van om mensen te kunnen helpen. Je zal mij daarom voornamelijk vinden in de sportzaal om mensen te trainen, zodat ze hun doel kunnen bereiken.

Het mooiste van mijn werk is dat je de vooruitgang ziet die mensen maken tijdens de revalidatie. Een uitdaging daarentegen kan zijn dat wij altijd werken met protocollen, maar ik kijk tegelijkertijd vooral naar de individuele persoon omdat ieder lichaam weer anders is.

Jaarlijks volg ik verschillende cursussen om te zorgen dat mijn kennis altijd up-to-date blijft.

De tijd en ruimte die Corpus Activum kan bieden aan zijn patiënten maakt de praktijk uniek.  Actieve revalidatie wordt in veel gevallen gezien als de "gouden standaard", om deze reden is Corpus Activum voorzien van veel apparatuur en is er voldoende ruimte om revalidatie uit te voeren. Ik zie jullie graag terug in de praktijk!

BIG-registratie: 29923774004