Het wordt tijd dat we onze Dave officieel aan u voorstellen!

(Dave is geboren en getogen in het Westland en op dit moment woont hij daar nog steeds.)

Dave is sinds september 2023 bij ons aan het werk.

Waarom ben je fysiotherapie gaan studeren?

In groep 6 had ik een zo’n leuke meester dat ik dacht: dat wil ik later ook als ik groot ben!

Eerst heb ik de opleiding MBO Onderwijsassistent gedaan, daarna ben ik gestart met de PABO. Na een jaar voelde ik me teveel opgesloten in de klas en kwam ik er achter dat de hele dag voor de klas staan niet mijn passie was.

De 2 jaar die daar op volgden heb ik fulltime met plezier in een sportschool gewerkt. Ik kwam alleen in een routine terecht waarbij ik variatie miste. Dit voelde niet goed en daarnaast had ik de behoefte om verder te leren.

Dus toen ben ik gestart met de opleiding fysiotherapie in Utrecht, stage gelopen bij Corpus Activum en net zoals velen ben ik ook blijven plakken. Een andere route dan normaal, waarin ik veel geleerd heb.

Heb je naast je werk ook nog hobby’s?

Zeker, ik heb lang aan wedstrijdzwemmen gedaan, wat ik nog steeds graag doe. Daarnaast vind ik het ook leuk om te hardlopen, boulderen, padellen en soms fitness. Dit probeer ik wekelijks te doen.

Op zaterdag ben ik fysiotherapeut bij de korfbalvereniging.

Verder vind ik musea bezoeken en andere culturele uitstapjes leuk en natuurlijk vakanties. De favoriete bestemming is Azië.

Waarom bij Corpus Activum?

Het concept past echt bij mijn visie. Je werkt veel met elkaar in de zaal. Het is lekker actief en ook gezellig! Niemand wordt uitgesloten en je voelt je welkom. De informele sfeer vind ik heel fijn!

Big registratienummer: 49933893604