Els van Dijk

Els van Dijk is een van de medewerkers van het eerste uur. Zij is in 2006 begonnen bij Corpus Activum en was voor die tijd ook al aan het werk met en voor de “jongens”.

In eerste instantie begonnen achterin het kantoor, doorgeschoven naar het voorste bureau en nu achter de balie, nog even en ze schuift zo de deur uit, maar dat duurt hopelijk nog even! 😉

Haar werkzaamheden bestaan, zoals iedere bezoeker wel weet, uit het telefonisch of “live” te woord staan van alle patiënten/cliënten. Dat is niet haar enige activiteit.

Zij beheert het mailverkeer en verzorgt het verdere contact met patiënten, leveranciers, schoonmaak, verzekeraars e.d. De patiënten- en abonnementenadministratie behoren ook tot haar taak.

Eigenlijk een manusje van alles, zoals ze zelf zegt. De vele veranderingen in de zorgvergoeding en regels geven haar weleens hoofdpijn, maar uiteindelijk graaft ze net zolang door tot duidelijk is hoe het zit.

Daarnaast overlegt zij met de websitebeheerder over de website.

Els zit niet voor niets achter de balie want ze haalt het meeste plezier uit het persoonlijk contact met de patiënten/cliënten. Ze heeft een luisterend oor voor iedereen en een tissue wil ze ook weleens uitdelen.

Op de vraag waarom ze dan al zolang bij Corpus Activum werkt, heeft zij gelijk antwoord. Ten eerste is de sfeer in het team open, eerlijk, warm en met een grote dosis humor.

Ten tweede komt er elke keer weer een nieuwe uitdaging op haar pad die haar bij ons houdt.

Ten derde bewondert zij de toewijding van de fysiotherapeuten, die altijd weer net een stapje verder/harder lopen dan strikt noodzakelijk. Kortom, een professionele praktijk met fijne collega’s!