Kevin Evers

Mijn naam is Kevin Evers en ik ben met veel enthousiasme sportfysiotherapeut bij Corpus Activum. Een van de grote krachten van Corpus activum is het als team aanbieden van kwalitatief hoogwaardige fysiotherapie in een ontspannen setting.

Voordat ik in 2007 bij Corpus Activum kwam werken, heb ik mijn opleiding fysiotherapie aan de Hogeschool van Leiden afgerond.

Na 2 jaar ervaring op te hebben gedaan, ben ik de masteropleiding Sportfysiotherapie gestart en heb deze in 2011 met succes afgerond.

Bij Corpus Activum heb ik mij in de loop der jaren gespecialiseerd in (sport)-orthopedische klachten met de specifieke aandachtsgebieden knie- en schouderproblematiek.

Daarnaast maak ik tevens deel uit van het kennis en specialisten platform van het schoudernetwerk Randstad west.Ik vind het een uitdaging om mij, binnen de ontwikkelingen van de gezondheidszorg, fysiotherapeutisch te blijven ontwikkelen en te onderscheiden.

Door het volgen van diverse cursussen/ masterclasses alsmede de ontwikkelingen binnen mijn vakgebied nauwlettend te volgen, blijf ik up-to-date en zorg ik voor optimale behandelmogelijkheden.

Combinaties van verschillende fysiotherapeutische specialisaties kunnen daarbij tot de mogelijkheden behoren. Het geeft mij dan ook veel voldoening wanneer ik in goed overleg met mijn client mijn steentje kan bijdragen aan het weer optimaal bewegen.

BIG-registratie: 99062965504