Lisanne Bajema

Lisanne Bajema versterkt ons team vanaf half augustus 2021.

Lisanne is geboren en getogen in Friesland, maar is aan het begin van haar studietijd verhuisd naar Gouda. Ze heeft gedurende haar studie bij ons stage gelopen en is nu, net zoals meer voorgangers, weer bij ons terug!

Na de middelbare school is ze de opleiding fysiotherapie gestart in Utrecht en is daar in 2014 afgestudeerd. Tijdens haar studie heeft ze een minor Hart/Long gevolgd en Sport en Voeding. Daarna is ze als fysiotherapeut en sportbegeleider aan de slag gegaan.

De laatste 4 ½ jaar heeft ze bij een praktijk in een zorgcentrum gewerkt en daar is haar interesse in de ouderenzorg gewekt. Tijdens de afgelopen jaren heeft ze zich natuurlijk verder ontwikkeld door o.a. cursussen over artrose en revalidatie bij heup- en knieprothese.

Ze wil zich graag verder specialiseren in de zorg voor kwetsbare ouderen en het plan is om een master Geriatrie te gaan volgen.

Lisanne is fervent voetbalster vanaf haar 6e jaar, inmiddels bijna bezeten van voetbal. Aangestoken door haar zussen en een vriendje van de lagere school die ook was geobsedeerd door voetbal. 

Eigenlijk wilde ze hardlopen, maar haar ouders vonden dat ze dan te ver moesten rijden, dus werd er gezegd: ga maar op voetbal dan kun je ook hardlopen.

Lisanne kwam in de jeugdselectie van de KNVB,  van haar 13e t/m haar 17e  heeft ze veel binnen- en een paar buitenlandse toernooien gespeeld. Zo moesten haar ouders nog veel verder reizen voor haar 😉

In haar vrije tijd is ze, natuurlijk, gek op voetbal en is ze grote fan van de Formule 1. Reizen en gezellig eten met vrienden kan ook niet vaak genoeg gebeuren.

Lisanne: “Corpus is altijd wel in mijn achterhoofd blijven hangen. Ik had een superleuke stage en de manier waarop ze bij Corpus werken spreekt mij erg aan.

Ook de gezellige werksfeer en het leuke team(wat grotendeels gelijk is gebleven sinds mijn stage) zorgden ervoor dat ik geen nee kon zeggen toen ik benaderd werd om weer eens langs te komen voor een praatje. Vooralsnog hoop ik hier wel een tijdje te blijven!”

BIG-registratie: 99928977304