Marlon

Marlon is onze nieuwe psychosomatisch fysiotherapeut.

We willen haar graag even voorstellen:

Sinds de middelbare school is Marlon al geïnteresseerd in de werking van het menselijk lichaam, ook het contact met mensen maakt haar blij.

De uitslag van een interessetest op school was: gezondheidszorg! 1 + 1 = 2, zo werd de keuze voor de studie fysiotherapie makkelijk gemaakt.

Nadat ze afgestudeerd was in Utrecht 2012 is ze in Rotterdam gaan werken als “gewone” fysio.

Op een gegeven moment merkte ze dat ze, voor een bepaalde groep mensen, te weinig kennis in huis had. Zij zag veel stress gerelateerde klachten of klachten waar fysiek geen oorzaak voor kon worden gevonden.

Dit was de reden om haar kennis uit te breiden en te starten met een master Psychosomatische Fysiotherapie die ze met succes heeft afgerond in 2016.

Marlon behandelt bij ons volwassenen, kinderen en jeugd vanaf 8 jaar.

Hoe is Marlon bij ons terecht gekomen?

Marlon is voor ons geen onbekende. Zij is al lang geleden vanuit haar stage bij ons komen werken in de avonduren. (Het wordt saai want dit verhaal hebben we bij veel andere collega’s ook al verteld 😉) En waarom is ze dan weer bij ons terug? Dichtbij huis, een fijne plek met fijne collega’s!

Wat doet Marlon in haar vrije tijd?

Veel bewegen, wandelen, de natuur in met de kleine man, koken, dansen.

De favoriete vakantie is de bergen in met man en kind, zomer en winter!

De uitleg over wat psychosomatische fysiotherapie is vindt u hier: https://corpusactivum.nl/fysiotherapie/psychosomatische-fysiotherapie/