Martine Heetman

Even voorstellen: Martine Heetman, Manueel therapeut, sinds 2010 fysiotherapeut en sinds 2020 manueel therapeut.

Er werd gevraagd hoe lang ik al bij Corpus Activum werk en daar moest ik even over nadenken.

Sinds 2008 met wat tussenpozen. Tijdens mijn studie fysiotherapie aan Thim van der Laan, ben ik bij Corpus Activum begonnen met een snuffelstage bij Rene. Dat beviel mij wel. Zo af en toe kwam ik dan nog eens langs bij Corpus Activum als patiënte en uiteindelijk heb ik ook stage gelopen bij Pedro.

Tijdens die studieperiode werkte ik op de donderdagavond ook samen met Pascal.

Na mijn afstuderen een stap gemaakt naar een praktijk in Den Haag.

Toen ik de master studie manueel therapie ging doen en daar een stage plek voor zocht, kwam ik weer bij Corpus Activum uit. Toen heb ik Patrick gevraagd om bij hem stage te mogen lopen voor de manueel therapie.

Dus was ik weer terug als stagiaire en ben ik sinds juli 2017 als (waarnemend) manueel therapeut bij Corpus Activum aan de slag gegaan.

Mijn werkdagen bij Corpus Activum zijn inmiddels uitgebreid. Maandag, woensdag en donderdag ben ik aanwezig in de praktijk.

De nodige vakkennis probeer ik up-to-date te houden door cursussen te volgen en wetenschappelijke artikelen te lezen welke voorbij komen. Een aantal keren per jaar kom ik met collega’s samen om te overleggen en te discussiëren wat er in ons vak om gaat. Daarnaast vind ik het leuk om de cursus Fascia therapie te doen.

Ik heb vooral plezier in het werk om via verschillende wegen cliënten te kunnen helpen, waarbij je niet het geijkte pad kunt of wilt bewandelen. Dit zal misschien meer tijd en geduld vragen, maar het resultaat, het tevreden gevoel en de glimlach bij elkaar op het gezicht te zien, daar doe ik het voor!

Tevens is het een uitdaging om de informatie en kennis over ons lichaam en de klachten die er zijn samen met de client te behandelen. Zodat controle en vertrouwen in het lichaam weer terug kan komen.

Wat ik nog kwijt wil over Corpus Activum? Het voelt als een familie, al ben je er even weg, je kan er binnenlopen en dezelfde warme deken voelen alsof het de dag van gisteren was.

Mijn mening is dat je niet voor je lol bij de fysio komt, maar wel met een moment van lol de therapie kunt herinneren en met een glimlach weer de deur uit kunt lopen.

BIG-registratie: 89912555604