Michael Soekardi

Zoals sommigen van jullie misschien al gezien hebben, is er op dinsdagmiddag/avond en donderdagmiddag een “nieuwe” medewerker bij ons. Hij is er al best wel een tijdje, maar we willen hem toch nog wel even officieel aan u voorstellen: Michael Soekardi!

Na zijn stage is hij, zoals veel van onze medewerkers, blijven plakken. Michael is geboren in Leidschendam en woont tegenwoordig in Zoetermeer.

Zijn interesse in fysiotherapie werd gewekt door een dagje meelopen met een vriend die al aan de opleiding was begonnen. Gelukkig werd hij ook direct toegelaten tot de opleiding in Rotterdam. Tijdens zijn studie heeft hij zich ook ingezet al student-assistent.

In juli 2022 is hij afgestudeerd. Inmiddels heeft hij zich gespecialiseerd in handtherapie en heeft deze opleiding met goed resultaat afgerond!

Hij wil zich graag nog verder specialiseren, maar denkt nog even na over welke specialisatie zijn voorkeur heeft. Reizen doet hij graag en hij vindt het vooral leuk om in contact te komen met de plaatselijke bevolking.

Sporten: fitness en hardlopen om zelf fit te blijven, fysiek en mentaal.

“Ik ben begonnen bij Corpus Activum als stagiair voor mijn afstudeerstage. Ik merkte al gauw hoe hecht en professioneel het team was en voelde mij er gelijk op mijn gemak.

Verder sprak de gemoedelijke sfeer en het laagdrempelige contact tussen cliënten en personeel mij aan. Ik heb met veel plezier mijn stage in 2022 afgerond en ben sindsdien onderdeel van het team als fysio- en handtherapeut.”

Big: 89931525304