Patrick Pasman

Mijn naam is Patrick Pasman. Sinds 1996 ben ik al fysiotherapeut. Ik ben fysio-en master manueeltherapeut en tevens mede-eigenaar. Corpus Activum heb ik samen opgericht met Pascal Matla en Pedro Coelho de Oliviera.

Mijn specialisme ligt bij manuele therapie, controle en behandeling van het houdings- en bewegingsapparaat o.a. rug-, nek en heupproblemen.

De werkweek bestaat voornamelijk uit behandelen van patiënten, beleidsbepaling, overleg met collega’s, second opinion consulten en aanvullende diagnostiek bij uitgebreide klachten. Om goed up to-date te blijven in het vakgebied gebruik ik vakliteratuur, volg ik opleidingen en heb ik intercollegiaal overleg.

Onlangs heb ik de opleiding fasciatherapie, dit is een vernieuwende behandelingsvorm van o.a. spieren en bindweefsel, gevolgd wat een zeer waardevolle aanvulling is op mijn behandeling.

Voor mij is mensen helpen door middel van uitleg en/of behandelingen de essentie van mijn vak. Daar haal ik dan ook het meeste plezier uit. De grootste uitdaging is de patiënt inzicht geven in zijn/haar klachtenbeeld en dit dan samen aanpakken.

Corpus Activum is anders dan andere praktijken. Er is een divers aanbod, samenwerking tussen de verschillende disciplines en we gaan voor de optimale zorg voor de patiënt door de juiste behandelaar erbij te betrekken. Kwaliteit staat voorop, maar gezelligheid hoort er ook zeker bij. Wij zijn open, eerlijk en transparant tegenover elkaar, maar ook tegenover patiënten!

BIG-registratie: 29048976504