Pedro de Oliveira Coelho

Mijn naam is Pedro de Oliveira Coelho. Ik ben vanaf 1992 Algemeen-  en Sportfysiotherapeut, later heb ik de opleiding Bedrijfsfysiotherapie afgerond. Vanaf 2006 ben ik lid van de maatschap Corpus Activum.

Voordat ik bij Corpus en TIGRA  kwam werken heb ik ook in Portugal en Oostenrijk gewerkt als fysiotherapeut. In Portugal heb ik  de voetbalclub Sporting Portugal begeleid.

Mijn specialisaties zijn sportrevalidatie, advisering met betrekking tot arbeid en gezondheid en fysiotherapie bij obesitas en diabetes. Tijdens mijn werk heb ik contact met verwijzers, bedrijven, arbodiensten en bedrijfsartsen.

Ik bezoek bedrijven om presentaties te geven of werkplekonderzoeken te doen. Daarnaast begeleid ik stagiaires en ben ik bezig met patiënten overleg.

Door het lezen van veel vakliteratuur, het volgen van cursussen /opleidingen en intercollegiaal overleg blijf ik op de hoogte van het laatste nieuws en de ontwikkelingen binnen de fysiotherapie.

Het leukste aan mijn werk vind ik het intermenselijk contact en vooral hoe wij mensen met respect, maar ook met humor benaderen! De uitdaging in mijn werk is mensen weer goed laten functioneren in werk en sport.

Corpus Activum is een jeugdige en innovatieve praktijk die altijd openstaat voor nieuwe ontwikkelingen! We werken nauw samen met specialisten in de omgeving, gebruiken een actieve en interactieve behandelmethodiek en hebben korte communicatielijnen met collega’s!

BIG-registratie: 9038453604