Rene Massaar

Rene Massaar is Algemeen- en Arbeidsfysiotherapeut bij Corpus Activum en TIGRA Zoetermeer. 30 jaar geleden is hij afgestudeerd en heeft inmiddels vele cursussen en opleidingen met goed gevolg doorlopen.

In zijn vrije tijd is hij fervent hardloper en heeft dit jaar de marathon van Rotterdam uitgelopen en gaat dat in 2020 weer doen!

In 2006 is hij in dienst gekomen bij Corpus Activum. Zijn specialiteiten liggen bij arbeid- en gezondheid, dry needling, fysiotherapie bij oncologie, longaandoeningen en hardloopblessures. Een fysiotherapeut met veel kennis en vele kwaliteiten.

Gedurende de week is Rene bezig met behandelen van cliënten/ patiënten. Voor TIGRA heeft hij contact met artsen, bedrijfsartsen en casemanagers inzake cliënten met arbeid gerelateerde klachten.

Hij bezoekt bedrijven om werkplekonderzoeken te doen, tijdens deze onderzoeken kijkt Rene naar de houding en instelling van verschillende werkplekken om deze vervolgens te verbeteren. 

Het contact en overleg met de collega’s speelt daarbij ook een belangrijke rol.

Rene is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen zijn vakgebied door middel van scholing, vakliteratuur en intercollegiaal overleg.

Veruit het leukste aan zijn werk vindt hij het bijstaan van patiënten met raad en daad. “Ik vind niet alleen het behandelen van de fysieke klachten leuk, maar het tijd maken om in gesprek te gaan met de patiënt/cliënt is net zo belangrijk.” Een uitdaging binnen zijn werk is het beste uit de patiënt/cliënt halen.

Corpus Activum is anders dan andere praktijken. Rene omschrijft Corpus als laagdrempelig met hoge kwaliteit behandelingen. “Bij Corpus is collegialiteit en het bieden van een luisterend oor voor iedereen heel belangrijk!” Rene omschrijft het team van Corpus Activum als een fijn en deskundig team om mee te werken.

BIG-registratie: 29034431204